fbpx

Forhindringer

Styrke - Tempo - Teknik - Kløgt - Præcision

Barriers

Så langt øjet rækker er der forhindringer på din vej. Hop over, eller kravl under, for at komme videre fra dette udmattende forsvarsværk.

Battleground

For at beskytte slottet bedst muligt blev der tilbage i 1959 bygget skyttegrave, så fjender kunne holdes på afstand. BATTLEGROUND giver dig kamp til stregen, når du skal op og ned ad skyttegravene, som er fyldt med mudder.

OCR-

Chained

Når fangernes kæder bliver blodige, vaskes de og hænges til tørre i slotshaven. Sving/hæng dig i kæderne for at komme igennem denne tekniske forhindring.

Tools of War

Sving dig i smedjens samling af primitive våben og redskaber.

Forest Escape

Med fjenden i hælene, skal du klatre op af trækonstruktionen så du hurtigt kan komme ud i slotsskoven.

Pillory

Gabestokken! En middelalder-klassiker og en yndet måde at tryne og torturere både fjender og fattigfolk. Flyt gabestokken fra A – B ad den markerede rute.

Forest Wall

Endnu en af skovens blokader.. Du er ingen vej udenom, eller under. Du skal klatre over dette forsvarsværk for at komme videre.

Guard Watch

Dette er Rosenholms Slots forpost. Taktisk placeret i skovens lysning, kan denne konstruktion modstå fjendens indtrængning fra vest. Følg vandløbet under forposten og kom uset gennem denne forhindring.

The Ruin

Skovens ruin er en gammel forladt forpost til slotshaven. Ruten går gennem ruinen, hvor de skal forcere de lave stenmure for at komme videre.

Graveyard

Rosenholm Slot har været besøgt af mange mennesker igennem sine 464 år. Men ikke alle har forladt slottets grund igen. Dybt inde i skoven siges det, at det spøger. Tving dig vej igennem den mudrede vandmasse ved at holde fast i rebet. Men skynd dig - man ved aldrig hvem og hvad der dukker op til overfladen.

Mindgames

Vejen deler sig.. Du skal løse gåden og følge den vej du tror fører dig videre på ruten. Den forkerte vej ender blindt.

The Sewer

Infiltrér slottet gennem kloak- og kældersystemet. Pas på hvor du træder, der er mørkt i slottets undergrund.

The Well

Kravl uset op af brønden. Efter denne forhindring befinder du dig midt på slotsgården.

The Log

Den hurtigste og meget effektive måde at beskytte slottet på, var at bygge barrikader af store træstammer. THE LOG venter på dig, hvor du skal mærke vægten af en træstamme. Flyt den fra A – B, hvorefter du kan fortsætte på ruten.

Spear Throw

Spyddet er et ældgammelt våben og fast forankret i Rosenholm Slots historie. Se om du kan mestre denne disciplin.

Archery

Rosenholm slot har haft sine kampe, og der er i den grad fløjet pile fra højre og venstre ude i skoven. Ved ARCERY skal du prøver kræfter med netop bue og pil og se om din formåen slår til.

The Wall

Vejen frem er blokeret, og du er nødt til at kravle over det enorme og udfordrende forsvarsværk, The Wall.

OCR-Tomb Raider

Tomb Raider

Rosenholm Slotshave lægger jord til mange skeletter, og lige så mange skatte. Frarøv slottet rigdom, ved at hive i torvet så lærredssække med guld og ædelsten kommer til syne.

Perimeter Breach

Følg vandløbet under den tætte bevoksning og kom uset ind i slotshaven.

Crucify

Middelalderen begyndte i Danmark, da landet blev et kristent kongerige. Derfor byggede Rosenholm Slot en privat kirke i 1604, som skulle være helt perfekt - vigtigst af alt skulle Jesus' kors være enestående. Netop af den grund kan du finde flere kasseret kors inde i skoven, hvor CRUCIFY venter på dig. Disse kors skal slæbes fra A til B - og vi kan ikke love, at de ikke er tunge.

Dense Forest

Svært fremkommeligt buskads i slotsskoven, hvor du let kan fare vild og blive opslugt af vegetationen.

Mudlands

Kæmp dig igennem de nærmest uendelige og udmattende muddermasser og vandhuller der omkranser slotshaven.

The Swamp

I ly af de høje siv, kan du via sumpen komme uset på tværs af gårdspladsen.

Shackles

Endnu et af slottets dystre displays af fortidslevn fra fangekælderen. Sving dig fra ankelkæde til ankelkæde.

The Gate

Åben porten, løb over voldgraven og indtag erobrerens trone!

Rope

Reb blev brugt til makabre gerninger på Rosenholm Slot. Der hænger fortsat et par stykker tilbage i slotskoven. Du skal klatre til toppen af rebet og slå på klokken.

Shield

Mærk skjoldets tyngde! Saml et skjold op, følg den markerede rute og læg byrden fra dig igen - inden du fortsætter til næste forhindring.